Welkom bij Babytheek Hemiksem-Niel-Schelle

De Babytheek is een uitleendienst voor babyspullen. Het is als een bibliotheek, maar dan voor spullen die een baby nodig heeft of de ouders gebruiken in de eerste 18 maanden na de geboorte. 

De Babytheek is er voor ouders en grootouders, arm of rijk, nieuw samengestelde gezinnen of alleenstaanden, minimalisten en uitprobeerders, …  Als lid heb je toegang tot heel wat kwalitatieve babyspullen!

Neem hier een kijkje in onze catalogus en maak je reservatie. Maak je liever eerst eens kennis, altijd welkom tijdens onze openingsuren! 

Kom je je gereserveerde spullen ophalen of loopt je uitleentermijn bijna af, maak dan een afspraak via deze afsprakenplanner. 

Onze Babytheek is in opstart, de catalogus wordt wekelijks aangevuld met nieuwe items. Ben je specifiek op zoek naar iets, maar kan je het niet terugvinden in de catalogus. Stuur een mailtje naar huisvanhetkind@hemiksem.be en wij bekijken graag wat we voor je kunnen doen. 

 

 

 

 

 

Lid worden

  1. Creëer online een account
  2. Betaal €25 lidgeld per overschrijving op het rekeningnummer BE03 9733 9851 9884 op naam van Huis van Het Kind, met vermelding van je naam en stuur ons een betaalbewijs per mail naar huisvanhetkind@hemiksem.be
  3. Zodra je account geactiveerd is kan je spullen reserveren
  4. Maak een afspraak wanneer je spullen komt ophalen.
  5. We nemen een copy van je ID kaart bij het eerste bezoek
  6. Je gaat akkoord met het reglement

 

LET OP:

- Reservatie vervalt indien items niet opgehaald worden binnen de maand.

- Items kunnen enkel tot 4 maand voor uitlening gereserveerd worden.